Мал бизнис на неделата

Криза? Рецесија? Проблеми со бизнисот?  Ти треба реклама, ама целиот буџет го потроши на бизнис планот или имаш ненаплатени фактури?

Радио Индекс ти дава нова шанса да го оставиш сето тоа зад себе! Ако имаш некој занимлив продукт или услуга која неможеш да ја пласираш на пазарот, ти даваме можост за бесплатна реклама која ќе ја чујат иљадници луѓе.

На malbiznis@radioindex.mk напиши ни што повеќе за производот и услугата што ја нудиш, а ние секој понеделник во 13 часот ќе избереме еден бизнис за кој ќе направиме реклама и ќе обезбедиме 7 дневно емитување.. и сето тоа бесплатно.  Од вас само ќе побараме на нашите слушатели да дадете попуст за вашиот производ.

 

Мал бизнис на неделата на Радио Индекс.. затоа што заедо можеме повеќе.

index-mal-biznis

 

Радио Индекс Ви го претставува првиот мал бизнис на неделата – Аcademia Recreativa