Петочна Миса со Сестра Зорица

Сите ние грешиме. Некои се исповедаат пред другарки, оние со повеќе пари одат на терапевт, а обичниот човек.. е за обичниот човек тука е Сестра Зорица!

Секој петок точно на пладне на Радио Индекс – Петочна миса, пладневни исповеди со Сестра Зорица.

Јавете се со Вашите гревови на 078 755 588 или пратете мејл на zorica@radioindex.mk, кажете што сте грешеле и оставете број каде Сестра Зорица може да Ве добие и отворете си ја душичката. Сестра Зорица ќе ве сослуша и ќе Ви каже што точно да направите за да си ги искупите гревовите!