Твоето предизборно ветување звучи познато

Избори се ближат. А пред сите избори, стандарно – еден куп ветувања. Ама кој да ги памти сите? Е кој ако друг ако не Радио Индекс!

Направивме колекција од многу предизборни ветувања од 1991 па се до денес и почнувајќи од 1 Ноевмри, секој работен ден помеѓу 13 и 14 часот ќе се потсетиме што ветија политичарите. Ако успееш да го погодиш политичарот и изборната година, добиваш награда од Радио Индекс.

За да учествуваш, испрати мејл со твоето име и презиме и телефонски број на tvoetovetuvanjezvucipoznato@radioindex.mk и очекувај телефонски повик од Зорица за да играте… ТВОЕТО ПРЕДИЗБОРНО ВЕТУВАЊЕ ЗВУЧИ ПОЗНАТО.